• Announcements

    • Eric Newbauer

      Follow SNS on Twitter!

      Get notifications via Twitter! Looking for instant updates? We're now also announcing new versions and beta programs via Twitter. Follow Studio Network Solutions on Twitter. Thanks!

3 posts in this topic

I am experiencing difficulties with getting getting 3 out of 4 of my partitioned drives to appear in SANmp Client and Admin disk manager. For some reason it is only showing one of my 4 partitioned drives in available disks.

Half of the drives in my promise media raid enclosure are showing a red light above a consistent green light. I'm not sure what all of this could mean but I'm hoping that I have not lost any data and that the system may have a safety or reboot mode. I really need assistance with this ASAP.

Thanks,

M

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marissao, I am trying to find this in our incidents at support@studionetworksolutions.com.

Have you been in contact with us there? If not, please do.

-Joseph

Share this post


Link to post
Share on other sites

Marissao, I am trying to find this in our incidents at support@studionetworksolutions.com.

Have you been in contact with us there? If not, please do.

-Joseph

Joseph,

Thanks for the reply. It actually turned out to be a capacity issue on the media server and was resolved by offloading some of the media that was taking up massive amounts of space.

Thanks!

Marissa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now